Blatul:
Separam ouale. Albusurile le mixam spuma impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile treptat,apoi praful de copt. Ness-ul il dizolvam in 2 lingurite de apa calda,apoi il incorporam in ouale batute spuma.Punem faina,coaja rasa de portocala si cacaua la urma. Intr-o tava de tarta(sau alta forma) asezam hartie de copt si turnam compozitia de blat. Dam tava in cuptorul incins si reglam o temperatura potrivita. O lasam la copt circa 20 de minute. Cand este gata il scoatem si il lasam sa se raceasca.
Crema:
Frecam untul spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam branza si mixam bine. Radem coaja la o portocala ,iar miezul il taiem cubulete. Punem peste branza coaja rasa de portocala si smantana. Amestecam,apoi punem bucatile de miez de portocala facute cubulete. Cealalta portocala o stoarcem,iar cu sucul obtinut insiropam blatul. Deasupra punem crema cu portocale si o nivelam cu o paleta. Peste crema radem ciocolata amaruie,apoi o dam la rece.
O combinatie de arome ce se imbina foarte bine,iar papilele noastre gustative vor fi incantate.