Tarta cu branza, piept de pui si conopida

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 6474 vizualizari

COMENTARII (72)

adasev12 1

09.10.2010, 14:54

gabitzu...piept...oua...ce-ai vrut sa pui de fapt aici???? ce piept si ce oua????
vb lui lilik....ce-i aici??? io cred ca scriai despre alt tip de piept si despre alte " oua"....
hai sa nu m-anjuri, ca mi-esti tare simpatica...5....papapapa!!!!

Miha 1

09.10.2010, 14:57

Eu tac si-nghit!

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 15:33

Ada, incerc sa explic eu.....deci Gaby a vrut sa scrie in loc de piept, tate, in loc de oua...............nu pot sa spun dar eu i-am atras atentia si i-am zis"mai gaby, e cazul sa te mai cizelezi si tu un pic si sa sa nu faci site-ul de rusine , cum se intampla de-obicei"...................ei bine m-a ascultat de data asta dar ma intreb cand nu voi mai fi eu langa ea sa-i atrag atentia ce o sa se intample?.........multa rabdare mai imi trebuie cu fatuca asta

gaby_duceag 1

09.10.2010, 15:57

)))))))))))))))))))))))))))))))

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 15:57

Mi-am permis eu sa raspund pentru ca gaby a facut aceasta tarta si a murdarit toata bucataria...........si cred ca numa maine termina si ea

gaby_duceag 1

09.10.2010, 15:58

tuu, io ii sun pe astia de orange sa-ti puna interdictieca ma faci de ras))

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 15:59

mai bine ti-ar pune tie interdictie boss

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 16:04

ca ma faci de ras)).....nu ca asa se face cand prepari o tarta .....mamaaaaaaaaaaaa da daca ai face ceva fasole, ceva ciorbica............eu nu fac decat oua ca sa nu se faca prea mare deranj in bucatarie

gaby_duceag 1

09.10.2010, 16:07

eu si fasolea??ciorba??? ai tu ceva reteta ca nu stiu cum se face. si stau si ma gandesc..daca as face mai am pe unde intra in bucatarie?
eu am facut pe maine oua fierte

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 16:10

Gaby, cred ca de la fasole am starea astaam mancat .......mmm..........stii ce buna a fost........tu ai mancat?..................

Miha 1

09.10.2010, 16:35

"eu am facut pe maine oua fierte" Numa bune de moi?

gaby_duceag 1

09.10.2010, 17:04

@medi, nu, si nici nu ma risc daca asta e efectul)))) @miha, vezi, vezi))

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 17:09

bai ce-i hizileala asta aicea????iar va faceti de cap????

gaby_duceag 1

09.10.2010, 17:20

cine , dana? cine? ce fac fetele astea aici la reteta mea??
vai tu, sunt chiar culmea!))

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 17:25

Crista_Luca 1

09.10.2010, 17:25

mammmaaaaa dar ce de comentarii picante pe aici ...dar ati uitat totusi pt ce ati venit , eu imi iau o portie , ca mai este berechet....................., voi nu ati avut timp sa mancati , gaby ai 5 f

Crista_Luca 1

09.10.2010, 17:26

arata foarte bine tarta

gaby_duceag 1

09.10.2010, 17:57

nu-i picant nimic cristina, am condimentat-o foarte putin), nu suntem fani condimente prea multe.
aaaa, comentariile? nuuu, si astea ti se par , noi doar discutam pe marginea retetei)

adasev12 1

09.10.2010, 18:05

na, ca eu fusei in parc cu baiatul si am ratat toata distractia...

adasev12 1

09.10.2010, 18:06

gabitu...ca tie-ti plac ouale, m-am prins e si normal...
da atat ii dai tu la barbat sa manance maine, oua, sia lea fierte????

gaby_duceag 1

09.10.2010, 18:51

a,m facut ciorba de pui si fasole cu coasta de porc afumata. asa e bun? sau sa-i dau o coasta de la mine?))

Bucataras Medi 1

09.10.2010, 19:10

fasole i-am dat eu ,nu a facut ea

diaconta 1

09.10.2010, 20:32

Ioiiiiiii Doamne,iar ai ramas nesupravegheata doamna Gaby zic ca ai tocat-o cam marunt pe Medi,adica pipetul ,ori nu mai stiu ce ai facutasa te prezinti in fata juriului ,doar cu bucatica asta de tarta?
iti las niste furculite,sa nu zici ca's fata rea

La Ancuta 1

09.10.2010, 21:20

Comentariile alta data

mena29 1

09.10.2010, 21:45

nota zece

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa