Tarta cu branza, piept de pui si conopida

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2010 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 400 gr branza vaci
  • 100 gr cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • un piept de pui
  • o conopida potrivita ca marime
  •  unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, piept de pui si conopida:

Se fierbe conopida si se lasa la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute.

Se scurge si se toaca bucatele mici (asa cum as toca-o io pe medi :))))

Intr-o tava de tarta asezam foietajul dupa ce am uns tava cu unt.

Asezam bucatile de piept si buchetele de conopida si le condimentam usor (doar cu sare si piper)

Amestecam intr-un vas branza de vaci, cascavalul, ouale, smantana si faina. Potrivim gustul de sare si piper.

Turnam deasupra.

Introducem in cuptorul preincalzit pana ce se rumeneste frumos.

A fost GROZAVA, nu am apucat sa ii fac poza intreaga .

Daca au cerut reteta colegii lui Cezar...nu trebuie sa mai completez nimic:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, piept de pui si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (72)

amy_b 1

14.10.2010, 22:27

Valentina 1

15.10.2010, 14:09

Am facut-o si eu azi, dar cu muschi de porc afumat si mix de legume. A iesit foarte buna

gaby_duceag 1

15.10.2010, 14:15

traiasca medi)). da, asta e fain, ca pui ce ai))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]