Tarta cu branza

de mamaieelena in Prajituri, 2 Mar 2014 | 3415 vizualizari

 

De aceasta data am facut o tarta putin deosebita pentru mine si mi-a placut.Iata cum!!

 

INGREDIENTE

  • compozitia cremei:
  • 500g branza dulce
  • 3 linguri cu gris
  • 300 ml. lapte
  • 3 oua
  • 4 linguri cu miere
  • 1 plic cu zahar vanilat
  • Blatul:
  • 4 oua 4 linguri cu zahar
  • 4 linguri cu faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

Se fierbe mai intai grisul cu laptele si se da la rece. Cand acesta este rece se amesteca cu restul de ingrdiente si se rastoarna intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana la coacerea finala 45 de minute sau chiar o ora.

Se prepara intre timp si aluatul de pandispan astfel: se bat albusurile spuma, se adauga si zaharul, iar la sfarsit faina. Se rastoana apoi peste branza si se da iar la cuptor pana se rumeneste bine, 30 de minute. Se scoate si se lasa 10 minute, apoi se rastoarna pe un platou punanadu-l cu fata in jos pe marginea formei si cu o miscare ferma se rastoarna pe platou  se poate consuma calda sau rece.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat prea mult zahar dar voi veti face dupa gustul vostru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake