Tarta aperitiv cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 7771 vizualizari

 

Am vrut ceva buuuun de post. Am facut aceasta tarta cu ciuperci care a iesit o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleirotus
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml ulei
  • Sare
  • piper
  • ulei pentru uns formele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ciuperci:

Cartofii si morcovul se curata si se pun la fiert.

Cand sunt fierti se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Ciupercile spalate,curatate le-am dat prin blender.

Ceapa se toaca marunt.

Patrunjelul spalat se toaca marunt.

Toate ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca bine.

Saram si piperam totul dupa gust.

Formele se ung cu ulei si punem compozitia in ele.

Introducem formele in cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 30-35 minute.

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte legume dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecel, rosii si ceapa caramelizata