Tamagoyaki (Omleta asiatica)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura morcov tocata marunt
  • 1 lingura ceapa toacat marunt
  • 1 lingura ceapa verde toata marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tamagoyaki (Omleta asiatica):

Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.

Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc mic. Se adauga 1/2 din compozitie si se roteste tigaia astfel incat toata baza sa fie acoperita cu mixul de oua. Se lasa pana este gatita pe jumatate, suprafata fiind inca usor lichida. Se ruleaza pana la jumatate, de la dreapta spre centru, se muta clatita spre partea dreapta tigaii, apoi se adauga 1/4 din compozitie in partea stanga a tigaii. Se lasa pana e gatita pe jumatate. Se ruleaza iar de la dreapta spre centru, se muta spre dreapta tigaii si se adauga restul de compozitie in partea stanga. Se lasa pana e gatita pe jumatate si se ruleaza complet. 

Se scoate cu grija pe un tocator si se lasa la racit. 

Se taie bucati si se serveste imediat.

TIPS-URI

1

Face deseori parte din micul dejun asiatic impreuna cu somon la gratar, onigiri (bile din orez), supa miso etc. (a doua imagine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki (Omleta asiatica)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de napi, cartofi si morcovi