Taitei de casa

de marcela1979 in Paste, 17 Feb 2013 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina alba
  • un vf de cutit sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale cu un praf de sare,se adauga faina alba cat cuprinde pana se face un aluat care se poate intinde.Se intinde aluatul cu sucitorul in foaie subtire si se pune la uscat.Cand s-a zvantat se ruleaza si se taie cu cutitul in fasii subtiri.

Se imprastie sa se mai usuce ,apoi se utilizeaza in anumite retete.

TIPS-URI

1

faina alba se cerne inainte de folosire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]