Taitei de casa

de Mitinita in Paste, 26 Ian 2011 | 5373 vizualizari

 

Ar fi trebuie sa iasa mai subtiri,ai mei au fost asa de grosi ca fetita mea a zis ca a mancat supa cu serpi!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura de apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3/4 cup faina
  • 1 picatura de colorant alimentar galben (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Bate oul cu apa si sarea.

Adauga faina si praful de copt,putin cate putin.

Se framanta pana se obtine un aluat.

Pune o mana de faina pe suprafata de lucru si intinde o foaie subtire.

Lasa sa se usuce cam o ora si apoi ruleaza foaia.

Se taie fasii de grosimea dorita.

Se pot lasa la uscat sau se pot folosi imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Mitinita 1

27.01.2011, 10:04

kamy 1

27.01.2011, 11:25

miti...buni taitei de casa soacra-mea imi face eu nu ma pricep dar zicea ca-i face(am si vazut-o in actiune de cateva ori) numai din ou si faina cat cuprinde,putina sare si foaia intinsa fff bine(sa se vada blatul prin ea)infainata pe ambele parti,taiati taiteii si dupa rasfirati si lasati sa se usuce de gura-s buna...practica maa omoara

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:49

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei - Nouilles chinezesti