Taitei de casa

de Mitinita in Paste, 26 Ian 2011 | 5848 vizualizari

 

Ar fi trebuie sa iasa mai subtiri,ai mei au fost asa de grosi ca fetita mea a zis ca a mancat supa cu serpi!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura de apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3/4 cup faina
  • 1 picatura de colorant alimentar galben (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Bate oul cu apa si sarea.

Adauga faina si praful de copt,putin cate putin.

Se framanta pana se obtine un aluat.

Pune o mana de faina pe suprafata de lucru si intinde o foaie subtire.

Lasa sa se usuce cam o ora si apoi ruleaza foaia.

Se taie fasii de grosimea dorita.

Se pot lasa la uscat sau se pot folosi imediat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Mitinita 1

27.01.2011, 10:04

kamy 1

27.01.2011, 11:25

miti...buni taitei de casa soacra-mea imi face eu nu ma pricep dar zicea ca-i face(am si vazut-o in actiune de cateva ori) numai din ou si faina cat cuprinde,putina sare si foaia intinsa fff bine(sa se vada blatul prin ea)infainata pe ambele parti,taiati taiteii si dupa rasfirati si lasati sa se usuce de gura-s buna...practica maa omoara

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:49

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]