Taitei cu varza

de Corinuta in Paste, 25 Sep 2010 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g taitei lati
  • 1 varza potrivit de mare
  • 50 ml ulei
  • sare, piper macinat
  • 3-4 cartofi
  • 20 g unt
  • 3 linguri smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Se pun la fiert taiteii in 5 l de apa cu sare. Se fierb 8-10 minute, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca.

Se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu untul si smantana.

Varza se toaca marunt, cubulete sau fidea si se caleste in ulei aprox jumatate de ora la foc potrivit invartind mereu. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se amesteca cu taiteii si se serveste cu piureul de cartofi..

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

lira 1

29.09.2010, 20:47

ce dor mi s-a facut......... chiar nu am mai mancat de mult timp... ms ca mi-ai amintit

Corinuta 1

30.09.2010, 10:14

Nadina

Corinuta 1

30.09.2010, 10:14

Lira

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza