Taitei cu pesmet

de susu in Dulciuri, 4 Noi 2014 | 9029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1-2 linguri scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2 linguri de unt sau ulei
  • 80 gr zahar
  • 100 gr pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pesmet:

Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg. Punem o lingura de unt la incins, adaugam pesmetul si lasam la foc mediu amestecand mereu. Cand incepe sa-si schimbe culoarea dam focul mic si il prajim pana se rumeneste. Adaugam zaharul si scortisoara si lasam pe foc sa se topeasca. Strecuram pastele si le amestecam cu restul de unt. Punem pesmetul peste ele si le amestecam usor ca sa intre in ele. Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

05.11.2014, 13:54

babi5 1

06.11.2014, 10:49

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu nuca si pesmet