Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

de mihaelar63 in Paste, 11 Mai 2013 | 3758 vizualizari

 

Cum se pregateste omul pentru gratar ? Muult , sa fie !!! Asadar am ramas cu carne de vitel si piept de pui ,, pe stoc '' . Nimic nu se pierde , totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle cu rosii
  • 500 gr carne vitel si piept de pui la gratar
  • 300 gr ciuperci de padure congelate 100 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml smantana slaba
  • 1 ou
  • mix de branza razuita
  • 250 gr unt
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare , le scurgeti .

Prajiti usor in ulei ceapa , usturoiul si carnea  feliate.Sarati .

Adaugati ciupercile , o lingura de faina , amestecati si turnati treptat laptele .

In aceasta ciulama amestecati piperul alb,busuiocul si patrunjelul verde tocat marunt .

Ungeti un vas de termorezistent cu unt si tapetati cu pesmet .

Puneti un rand de paste alternat cu  ciulama .Continuati pana se termina materialul.

Incheiati turnand pe deasupra smantana batuta cu ou si sare .Presarati brnza razuita.

Gratinati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Serviti preparatul cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui in sos