Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

de Panacris in Paste, 27 Mai 2013 | 4324 vizualizari

 

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

 

INGREDIENTE

  • tagliatelle cu ou cca. 400 g,
  • varză nouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • brânză de capră Delaco cu verdețuri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri:

 Varza se curatムde frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!! 

 Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper.  Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.  

 Se montează o farfurie dupムgustul/imaginația, fiecăƒruia, cu paste, varzムși rondele de brânzムde caprムcu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]