INGREDIENTE
- 500 gr tagliatelle
- Sos
- 0 mana de busuioc
- 100 gr alune
- 200 gr nuci
- 2 linguri de smantana
- 3 catei de usturoi
- sare
- 3 linguri ulei de masline
- 200 gr cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de busuioc:
Intai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti .
Sosul:Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina .
Este foarte usor de realizat .
Pastele le fierbem conform instructiunilor le scurgem bine .Incingem o tigaie ,adaugam uleiul apoi pastele le tinem 2 minute pe foc.Asezam pastele pe platou ,repartizam sos apoi presaram cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.
TORTURI











































