Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola

de Satisfyyourcravings in Paste, 13 Mar 2014 | 3027 vizualizari

 

Un preparat rapid și gustos pentru mămici grăbite.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 5 fâșii de Pancetta
  • 100 grame Ricotta
  • 30 grame rucola
  • 3 căței de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola:

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie. 

Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se călește câteva minute, până se infuzează uleiul. Se adaugă pastele și se amestecă până când acestea sunt acoperite complet de ulei. 

Se împarte în farfurii, apoi se așează Pancetta ruptă în bucăți, bulgărași de Ricotta si rucola. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maccheroni cu ricotta