Tagliatelle cu porc in sos de vin

de ralu_ca in Paste, 7 Feb 2015 | 7548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g pulpa porc
  • 150 ml vin alb demi-dulce
  • 2 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 6-7 rosii cherry
  • 5-6 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu porc in sos de vin:

Am taiat carnea felii si am pus-o in bait din ulei masline, 1 lingura mustar, condimente carne porc, rozmarin. busuioc, maghiran, am amestecat f bine si am lasat 1 ora.

Intr-o tigaie am pus ulei si am rumenit carnea. Imediat ce capata o crusta, am stins cu vin si am potrivit de sare si piper.

Ceapa si usturoiul am taiat rondele, ardeii fasii subtiri, iar cand carnea e pe jumatate patrunsa se adauga legumele taiate si cherry intregi. Amestec si las la foc approx 20 min. 

Separat am pregatit pastele cf instructiunilor.

In tigaia cu carne se adauga pastele scurse si se amesteca bine, lasandu-se la foc mic inca 5 minute. 

Le-am servit calde. Deasupra am presarat patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata arcobaleno cu ton