Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb

de MotanLaOale in Paste, 27 Ian 2018 | 4525 vizualizari

 

Deoarece baiatul este indragostit de paste cu chiftele, am facut mai multe retete diferite prin ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 500 g tagliatelle
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 270 g ciuperci
  • 400 g porumb
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb:

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute. Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.

Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb tagliatellele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun tagliatellele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval la servire.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]