Tabouleth cu pastrav

de Bunica in Pastrav, 22 Apr 2014 | 4602 vizualizari

 

Astazi am preparat o salata tabouleth pe care am servit-o nu cu cus cus ,ci cu pastrav.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pastrav
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa rosie mica
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleth cu pastrav:

Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker.

Se prajeste pe fiecare parte .

Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca ,sareaza,pipereaza si se pune uleiul.

Pe farfurie aranjam salata cu pestele si stropim cu zeama de la o lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

xana 1

22.04.2014, 21:47

Super!!

MIUTA 1

23.04.2014, 13:02

MOKUSKA 1

23.04.2014, 15:44

o bunatate pastravul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]