Surimi pane

de Ina in Peste, 29 Ian 2012 | 40721 vizualizari

 

Zilele trecute ma plimbam printre vitrinele frigorifice din Kaufland si vad niste pachete care aratau ca si cutiile cu plastelina :D . Da, da! Surimi erau, dar eu nici nu stiam cum arata surimi si cum se mananca :))) :"> . Ma uit la pret: 1,89 lei/ 250 g si-mi spun ca n-am ce pierde daca iau doua pachete, pretul mi s-a parut extrem de mic ( era oferta ;) ). Asa ca am ajuns acasa si-am inceput sa caut modalitati de preparare. M-am oprit la reteta Nadinei ( http://www.bucataras.ro/retete/surimi-pane-cu-bere-12505.html ) - mai putin partea cu berea :P , intrucat imi era cea mai la indemana . Rezultatul ne-a placut taaare mult ! :-bd

 

INGREDIENTE

  • doua pachete surimi ( 500 g )
  • 2 -3 oua ( depinde de cat de mari sunt )
  • o cana de pesmet
  • sare/delikat
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane:

  Ouale le batem bine cu un praf de piper si delikat.

  Intr-o farfurie adanca punem o cana de pesmet.

  Bucatile de surimi le trecem prin ou, apoi le tavalim prin pesmet  si le asezam pe o alta farfurie pana ce pesmetul  absoarbe bine oul. Procedam iar la cufundarea baghetelor de surimi  in ou si tavalirea prin pesmet, apoi le lasam iar sa se odihneasca pe farfurie.

  Cand observam ca pesmetul  incepe sa se usuce, cufundam pentru ultima data prin ou si  prajim pe ambele parti, in ulei incins.

  Se sot pe un servetel din hartie, pentru a inlatura excesul de grasime si se servesc ca atare sau cu lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Ina 1

29.01.2012, 15:41

Si ca sa raspund curioaselor , le spun ca gustul seamana foarte mult ( mie mi s-a parut ca e mult mai bun ) cu cel al degetelelor de peste ( bastonasele acelea congelate, care au in compozitie cam acelasi lucru ca si surimi )

Panacris 1

29.01.2012, 21:52

Am si eu un pachet e surimi in congelator, cred ca cau le/a venit randul.......

mamaieelena 1

30.01.2012, 10:55

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]