Supa-crema de fasole mung

de ralu_ca in Supe, 5 Feb 2015 | 8525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole mung
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 3-4 catei usturoi
  • putin busuioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de fasole mung:

Fasolea am lasat-o in cratita de seara la inmuiat. A doua zi, am fiert in apa cu sare, approx 1 ora. Se adauga morcovul taiat bucati, ceapa si cartofii bucati si se lasa inca la fiert, dar si usturoiul tocat marunt. Daca consideram ca mai avem nevoie de apa, mai punem. Apoi am turnat 1 ceasca bulion. Cand totul e fiert, am folosit blenderul pentru a obtine o crema omogena. Se gusta de sare, apoi punem piper, busuoic.

Am servit cu mare placere.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de fasole mung" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui la Multicooker