Supa de sparanghel

de Lau in Supe, 18 Apr 2017 | 4744 vizualizari

 

M-am inspirat din  revista Lidl

 

INGREDIENTE

  • 700 g sparanghel
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 1 l apa
  • 300 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel:

Intr-o oala, calim ceapa in untul topit, impreuna cu uleiul, pana devine transparenta, adaugam usturoiul pisat, cartofii taiati cubulete, sparanghelul taiat bucati cca. 2 cm.

Adaugam apa, sare, piper dupa gust si lasam sa fiarba totul, pana ce legumele sunt fierte.

Dupa ce au fiert, le pisam cu blenderul si la final, adaugam smantana, amestecam bine si servim cu crutoane sau ce dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]