Imi plac supele si ciorbele , de aceea mereu experimentez ceva nou .Este o supa delicioasa , sanatoasa si foarte consistenta .
In sezonul rece puteti inlocui rosiile proaspete cu cele din conserva .
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin.
Spalam rosile , le scoatem cotoarele si le taiem in bucati mai mici sau le mixam .
Curatam cartofii si ii taiem cuburi .
Punem la calit ceapa in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul , lasam putin , apoi adaugam rosiile . Fierbem 5 minute , apoi adaugam cartofii , foaia de dafin si crenguta de cimbru. Lasam sa fiarba 15 minute , pana cartofii sunt gata . Scoatem foaia de dafin si cimbru si mixam bine compozitia .
Punem din nou compozitia la foc , adaugam putina apa , sare , piper , boiaua iute dupa gust si nautul scurs din cutie (pastram putin pentru decor).Lasam sa mai fiarba 5 minute .
Servim supa ornata cu boabe de naut si patrunjel verde.