Supa de rosii cu carne de vacuta

de Krystyan Trendy in Supe, 17 Mai 2014 | 4955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vacuta
  • 1-2 cepe
  • 1 morcov
  • 5-6 rosii decojite
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g taitei
  • verdeata
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu carne de vacuta:

Spalam bine carnea de vacuta,o portionam in bucatele mai micute,apoi o punem la fiert in apa cu sare.

Cand incepe sa clocoteasca apa, se ia spuma de deasupra cu o lingura sau spumiera.

Se adauga ceapa tocata cubulete, morcovul tocat cubulete, daca aveti si un ardei gras rosu.

Dupa ce sunt aproape fierte legumele si carnea,adaugam rosiile decojite si tocate cubulete si mai lasam 10-15 minute sa fiarba rosiile.

Adaugam apoi taiteii si mai lasam 5-10 minute sa clocoteasca . Sarea o adaugam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii din pasta de rosii