Supa de rosii

de Anamaria Cook in Supe, 6 Noi 2012 | 15594 vizualizari

 

Si dupa un mic va aduc un bol de supa fierbinte de rosii ca doar este frig afara.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii rosii in bulion sau 10 rosii oparite decojite si taiate bucati mici
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 tulpini telina
  • un ardei gras
  • o lingurita oregano
  • un cub condiment legume
  • un ardei iute
  • fidea (eu am folosit 4 rotocoale de fidea)
  • patrunjel tocat marunt (dupa gust)
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

  Taiati legumele (in afara de rosii) in cuburi mici si caliti-le in putin ulei cu un praf de sare si piper.

  Cand legumele s-au calit adaugati apa (in functie de cata supa vreti sa faceti) cubul de legume si rozmarinul apoi lasati sa dea in fiert.

  Adaugati rosiile cand legumele sunt aproape fierte (eu le-am dat printr-o sita pentru a  elimina semintele) lasati sa mai dea intr-un clocot.

  Taiati ardeiul iute pe jumatate, indepartati semintele taiati-l in fasii subtiri si puneti-l in oala .

  Adaugati fideaua in supa si lasati la foc mic pana ce aceasta s-a fiert.

  La final adaugati patrunjelul tocat marunt si potriviti de sare si piper.

 POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval