Supa de pui cu taitei de casa

de kamy in Supe, 28 Oct 2010 | 6095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi
  • 3 morcovi
  • 1 telina potrivita
  • 1 ceapa
  • 2 ardei verzi mai mici
  • 2 cartofi potriviti
  • taitei
  • 3-4 catei de usturoi
  • concentrat de pui
  • sare,piper
  • frunze de telina si patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Pulpele le-am spalat bine si le-am portionat.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat bucati mari(ceapa intreaga,taiata in 4 dar nu de tot). In Kukta mea de 8l le-am pus pe toate, am adaugat apa(aproape plina fara 3 degete) ,concentratul, sarea, piperul si am lasat sa fiarba la foc mic 3 min dupa ce a inceput sa fluiere. Cand am putut desface capacul(eu il deschid iar cand nu mai e presiune in oala,cade singur si-l aud) am scos cu o paleta legumele,carnea si le-am pus intr-un castron.Am strecurat zeama si am pus-o in oala in care am vrut sa fac supa(avand mai multa zeama,cca 2 l i-am pus in alt vas,impreuna cu pulpele, pt felul 2).

Separat am pus apa si sare intr-o cratita iar cand a inceput sa dea in clocot am adaugat taiteii pe care i-am fiert 2 min,dupa care i-am luat cu spumiera si i-am pus in supa,bucatile de spate(erau in continuarea pulpelor) si am adaugat frunzele de telina si patrunjel.

 

 

TIPS-URI

1

la noi in casa.... in supa(in farfurie) adaugam ...o ling.mujdei de usturoi

2

morcovii si telina le puteti lasa in supa

3

se arunca ceapa(o puneti la fiert curatata dar cu codita taiata dar nu de tot,ptr a nu se imprastia in supa)si ardeii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa Miso