Supa de pui cu taitei

de T I M E A in Supe, 13 Iun 2012 | 6900 vizualizari

 

Imi place mult supa de pui cu taitei si daca mai am si pui de la tara si taitei de casa sunt cea mai multumita.

 

INGREDIENTE

  • - carne de pui: eu am folosit aripile, spatele si o parte din piept
  • - 3 morcovi
  • - 1 pastarnac
  • - 1 bucatica telina
  • - o ceapa verde daca tot e sezonul
  • - 1 ardei verde
  • - sare
  • - piper
  • - 200 gr taitei de casa
  • - telina verde
  • - patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei:

Mai intai fierbem puiul separat cam 10-15 minute si aruncam apa.

Intr-o oala de 4 l punem apa la fiert.

Curatam si spalam legumele, le tocam si le punem in apa fiarta impreuna cu bucatile de pui.

Lasam la fiert la foc mic semiacoperit cu un capac. Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand carnea si legumele sunt fierte adaugam pastele si telina verde tocata marunt.

Mai lasam aprox 4-5 min sa fiarba si oprim focul.

Adaugam patrunjel verde si servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]