Se spala si se curata foarte bine pulpele de pui.Intr-o cratita se pun la fiert in apa rece cu putina sare.
In cratita se adauga si zarzavaturile curatate,spalate si taiate in patru.
Se lasa totul sa fiarba la foc mic si se spumeaza din cand in cand.
In alta cratita se vor fierbe taieteii cca.5 minute apoi se lasa sa stea in apa fierbinte inca 5 minute.
Se spala taieteii in strecuratoare cu apa rece si se lasa la scurs.
In cratita in care facem supa adaugam 3 linguri de ulei si calim putin morcov dat pe razatoarea fina.
Nu lasam morcovul foarte mult la calit si adaugam peste el supa strecurata.
Lasam sa fiarba cateva minute,adaugam cuburile de vegeta,piper si sare daca mai este nevoie.
Adaugam taieteii de casa si lasam sa fiarba inca un minut.
Servim supa cu o pulpa de pui,morcov si patrunjel verde.
Legumele din supa nu se arunca,eu le-am tocat marunt si le-am amestecat cu un castravete murat tocat marunt si maioneza.
Astfel am avut si un aperitiv foarte gustos la masa.