Supa de pui cu porumb

de Zamfira in Supe, 10 Mar 2013 | 3537 vizualizari

 

O noua combinatie, un nou gust. Porumbul este un bun ,,partener,, al carnii de pui. Am incerca retete diverse cu pui si porumb, dar in supa niciodata. Combinatia mi-a placut, e reusita asa ca va ofer cu drag aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui (pulpe, aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 2 patrunjel radacina
  • 1 arde
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 g porumb
  • taitei fini
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu porumb:

Spalam si portionam carnea de pui si o punem la fiert (3-4 l apa). Cand incepe sa fiarba indepartam spuma formata. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt, morcovii ii teiem rondele, ardeiul bucatele, telina in bucatele mici dar si baghetute, patrujelul radacina mai marunt. Adaugam legumele, usturoiul si sare dupa gust. Dupa ce a fiert carnea si legumele in ultimele minute de fierbere adauga porumbul (prefiert - din conserva sau congelat) si adaugam taiteii fini. Dupa ce au fiert taiteii (3-4 minute) adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu fulgi de ovaz