Supa de pui cu fidea

de adasev12 in Supe, 14 Feb 2011 | 6431 vizualizari

 

usoara si buna

 

INGREDIENTE

  • 4 buc spate de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mica
  • 2 fire de telina
  • doau maini de fidea
  • sare, piper boabe, vegetta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

se spala carnea si se pune l afiert in  3 l de apa aprox. dupa ce da in clocot se spumeaza bine, apoi s eadauga sare ,boabe d epiper, ceapa intreaga si telian tot intregi. se lasa sa fiarba cam 30 min apoi se adauga morcovul taiat cubulete si s e lasa sa fiarba in continuare. dupa 10 min de adauga fideaua, se mai potriveste gustul cu vegetta si inca 10 min e gata supica. la masa se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]