Supă de pui cu cuş-cuş

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 9 Apr 2011 | 11611 vizualizari

 

Oameni buni supa acesta te unge pe suflet! E super simplu de făcut şi merită încercată.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (eu am folosit o pulpă de pui)
  • 100 g de cuş-cuş (paste)
  • 3 morcovi
  • albitură (eu am avut doar o bucată mică de ţelină)
  • vegeta (opţională)
  • pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de pui cu cuş-cuş:

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte.
Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute, amestecând din când în când, apoi se adaugă supa de pui, se presară puţină vegeta şi se lasă la fiert la foc potrivit.
Până sunt gata zarzavaturile, se fierb separat pastele, se strecoară şi se limpezesc sub jet de apă rece. Se adaugă în supă împreună cu pătrunjelul verde tocat. Se sărează şi se piperează după cum vă place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de pui cu cuş-cuş" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]