Supa de pui

de Sim0na in Supe, 19 Apr 2012 | 9196 vizualizari

 

Existe multe variante de supa de pui... dar mie asta imi place cel mai tare!! Cred ca cea mai buna supa (mancare in general) este cea care iti place tie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept si copane de pui (se poate folosi de tacamuri de pui sau orice carne de pui, in special cu os)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • rosii in bulion
  • taitei (facuti in casa din 1 ou, sare, faina)
  • sare
  • delikat
  • patrunjel
  • 5 litri apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Fierbem carnea de pasare in apa cu sare, spumand mereu. Cand carnea este fiarta, strecuram zeama, taiem carnea bucati potrivite. In zeama strecurata adaugam toate legumele tocate marunt si bucatile de carne si lasam sa fiarba, acoperit. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam taiteii, iar dupa aproximativ 5 min, adaugam sucul de rosii. Cand toate sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei