Supa de pui

de MIUTA in Supe, 15 Dec 2010 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • o ceapa
  • 3 morcovi
  • 120 g fidea 
  • 4 cuburi de Maggi Bouillon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Se pune la fiert la foc mic carnea de pui, 2 morcovi taiati in patru, o ceapa si putina sare. Eu am vrut sa folosesc pulpele de pui la felul doi si nu am lasat sa fiarba foarte tare carnea. Fideaua am fiert-o separat. Intr-o cratita, am calit in ulei, un morcov dat pe razatoarea  mica. Apoi am turnat supa strecurata peste morcovul calit. Am pus patru cuburi cu gust de pui, piper si la sfarsit, am pus fideaua fiarta si spalata in apa rece. Am taiat cubulete si am pus in supa cei doi morcovi fierti. Cand servim supa, se pune in farfurie patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa simpla, de chimion