Supa de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Supe, 26 Mai 2018 | 4494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut fiert ( 800 g)
  • 400 g afumatura
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 1 ardei kapia/gras
  • 50 ml ulei
  • leustean
  • marar
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut cu afumatura:

Taiem ceapa rondele, iar afumatura fasii. Le punem impreuna la calit in ulei incins si le lasam sa se patrunda bine, aproximativ 8-10 minute.

Adaugam apa, ardeiul taiat julienne si rosiile tocate cubulete sau date pe razatoare. Acoperim cratita si lasam la fiert 25 de minute. Adaugam conservele de naut si lasam in continuare la fiert 10-15 minute.

Adaugam leusteanul si mararul tocate marunt, potrivim de sare si stingem focul.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti conserve de naut fiert si folositi naut uscat, atunci trebuie lasat peste noapte la inmuiat, exact ca fasolea, deoarece fierbe foarte greu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu legume