Supa de legume

de mihasara in Supe, 9 Oct 2015 | 4189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof
  • 2morcovi
  • 1 ceasca cu fasole verde congelata
  • 1/2 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 100g varza alba
  • 1/2 ceasca mazare verde congelata
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 cutie de rosii culbulete in suc de rosii
  • 2 tije telina(apio)
  • 1 ardei gras/capia rosu
  • 6-7 rosii cherry (congelate- in cazul meu)
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • fidea-facultativ
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Cartofii ii taiem cubulete
  3. La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina.
  4.  Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt.
  5. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. 
  6. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. 
  7.  Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa, mazarea, fasolea verde, apio  si ardeiul gras se inabusa in ulei cu putina apa.
  8. Adaugam apa, piper si sare si se continua fierberea.
  9.  Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii.
  10.  Inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, rosiile, fidea,  si se mai fierb 8-10 minute.
  11. La sfarsit presaram patrunjelul taiat fin.

TIPS-URI

1

Este delicioasa calda dar si rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]