Supa de galuste

de mihaelaM in Supe, 13 Apr 2011 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6ciocanele
  • 2cepe
  • 1-2cartofi
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 1pastarnac
  • telina
  • delikat de gaina
  • patrunjel verde
  • 3oua
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Spalam pulpele bine dupa care le punem la fiert in 500ml apa,dupa ce au fiert 10-15min cat sa iasa bine sangele din ele am aruncat apa le-am spalat din nou bine dupa care le-am pus din nou in oala la fiert.

Curatam legumele si le spalam dupa care le taiem :cartofii eu i-am taiat cuburi mari iar restul legumelor patratele mici si le-am lasat sa fiarba.

Intre timp am spart ouale le-am batut, peste ele am mai adugat si putina sare, apoi am adaugat gris putin cate putin pana s-a mai ingrosat dar nu prea tare, ca grisul se mai umfla si pe urma ies prea tari. Puneti mai putin gris, mai bine mai adaugati, in 2min incepe sa se umfle si va dati seama daca sa mai puneti sau nu.

Dupa ce legumele si ciocanelele sunt fierte punem si amestecul de ou cu gris cu o lingurita si lasam sa mai fiarba pana ce se ridica galustele cam 10-15min dupa care stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu fasole si rosii