Supa de fazan

de ianculubita in Supe, 16 Ian 2013 | 5361 vizualizari

 

Am citit ca pentru pregatirea fazanului,trebuie sa urmezi un intreg ritual;tinut cu capul in jos,necuratat cateva zile sa se fezandeze;nu am inteles de ce dar eu am procedat la fel ca si cu o pasare de curte;va spun ca a fiert foarte repede,cum nici nu ma asteptam iar supa a fost delicioasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 fazan
  • 1ceapa
  • 4-5morcovi
  • 1pastarnac
  • 1telina
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • 1lingurita boabe de piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fazan:

Fazanul curatat,spalat,l-am tinut 30min in apa rece cu putin otet,l-am spalat din nou apoi l-am pus la fiert impreuna cu legumele;l-am lasat sa fiarba cu capac la foc mic,spumuind din cand in cand;dupa ce a fiert,am scos fazanul si legumele,am strecurat supa,am adaugat taiteii,am condimentat iar cand taiteii s-au ridicat la suprafata,semn ca au fiert,am oprit focul;se serveste calda spre fierbinte cu verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fazan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

17.01.2013, 11:12

Foarte bine arata supica!

Rocsi 1

17.01.2013, 13:15

Sim0na 1

17.01.2013, 21:54

Nu am folosit niciodata fazan vanat, dar la cel de crescatorie nu-i nevoie de fezandat!
Imi place foarte tare supa de fazan!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fazan cu taitei