Supa de dovlecel

de mihaelaM in Supe, 1 Sep 2011 | 4983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1cartof mare
  • fasole verde
  • telina
  • pastarnac
  • 50ml ulei de masline
  • delikat de legume
  • patrunjel verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel:

Legumele curatate, spalate si taiate le vom pune la fiert, dar atentie nu si dovlecelul. Dovlecelul il vom pune abia cand restul legumelor sunt fierte pe jumatate, daca il punem o data cu restul legumelor...o sa fiarba prea tare si se va sfarama.

O data legumele fierte vom pune delikatul de legume impreuna cu uleiul de masline dupa care vom mai lasa sa fiarba cam 5 min.

Stingem focul si adaugam patrunjelul taiat marunt.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]