Supa de casa cu taitei

de Alexandra Burz in Supe, 27 Iul 2013 | 4018 vizualizari

 

Pui de casa...legume proaspete din gradina...o delicatese!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi din pui de casa
  • o ceapa
  • 5-6 morcovi potriviti
  • 3 patrunjei
  • 1/2 telina
  • 1 cub maggie cu gust de gaina
  • 2 linguri sare
  • 3-4 l apa
  • frunze patrunjel verde
  • O punga taitei de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de casa cu taitei:

Se curata legumele, se taie corespunzator si se aseaza in oala

Pulpele se spala bine si se pun si ele in oala

Se adauga apa si se da la fiert pt 60 minute

Se ia spuma de deasupra din cand in cand pentru a nu se tulbura supa

Cand carnea e aproape fiarta se adauga sarea si cubul maggie

Cand toate s-au fiert se strecoara supa

Se adauga taiteii fierti separat conform instructiunilor

Eu la final ii clatesc cu apa rece inainte sa ii pun in supa, pentru ca aceasta sa nu se ingroasa

Se adauga patrunjelul frunze tocat marunt si supa e gata

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de casa cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de aripioare de pui cu taitei