Supa cu legume si galuste de carne

de Panacris in Supe, 25 Oct 2012 | 8203 vizualizari

 

O supa fierbinte, oricand e binevenita!

 

INGREDIENTE

  • ardei gras rosu, verde, galben
  • morocovi,
  • ceapa galbena,
  • faosle verde pastai,
  • pastarnac,
  • patrunjel radacina,
  • telina,
  • gulie,
  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • ulei de masline 20 ml,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion Panacris,
  • ou 1 bucata
  • Ptr galustele de carne:
  • carne de vitel tocata foarte fin 150 g,
  • ou 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinta,
  • pesmet alb 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu legume si galuste de carne:

Legumele se curata, se spala si se taie bucatele mici. Se pun la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Intre timp carnea de vitel se toaca foarte fin, se amesteca cu oul, se asezoneza c sare si piper si se adaga pesmetul, amestecandu-se pana se omogenizeaza toateingredientele. Se formeaza galuste mici cu o lingurita, care apoi se introduc in supa clocotinda, se lasa sa fiarba cca. 10 minute. La final se adauga bulionul, lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce s-au fiert toate ingredientle, se stinge focul si se scurge ouol batut, ptr efectul de zdrente.

Pofta buna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu legume si galuste de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

25.10.2012, 20:38

Ruxy

Panacris 1

25.10.2012, 20:41

Bucatarasi ciorba, supa cum o fi, cert e ca Zmeul meu cel mic a mncat de 2 ori de ea. Ceea ce e o mare implinire! si multumire ptr mine fiindca el foarte rar, manca "zemuri" L-am indopat cat a fost mic cu ciorbe si supe, de i s-a "acrit" Asa ca o recomand cu placere mofturosilor

RuxyRux 1

25.10.2012, 20:43

Oricum s-ar numi, mie mi-ai facut pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]