Supa cu gulii si mucenici

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2013 | 5090 vizualizari

 

Pastele acestea sub forma de opturi sau mucenici sunt foarte bune, deloc fainoase si nu isi pierd consistenta. Supa este deosebit de gustoasa si usoara in perioada de post.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fainoase mucenici
  • 2 gulii
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • cimbru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii si mucenici:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Gulia se taie cuburi mai mari.

Se pun la fiert in 3 l apa sarata si putin ulei.

Cand morcovul este patruns se adauga pastele fainoase sau mucenicii.

Acriti dupa gust cu zeama de lamaie.

Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si smantana.

2

Nu aruncati frunzele fragede si tinere de la gulii, contin foarte multa vitamina C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii si mucenici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

16.12.2013, 17:54

am si eu o punga prin camara

Panacris 1

17.12.2013, 08:32

Ai distrus mit-ul mucenicilor tare gustoasă supica ta

Ela68 1

24.03.2014, 16:28

ce culori

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă