Supa crema de sparanghel

de RoxanaIonela in Supe, 20 Feb 2014 | 4850 vizualizari

 

O reteta pe cat de gustoasa atat de sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel
  • 200 ml lapte
  • 100gr smantana
  • 1 cana supa
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Se curata sparanghelul si se taie rondele cu exceptia varfurilor care se pastreaza pentru a fi adaugate ulterior,ceapa tocata marunt se pune la calit in untul incins foarte bine,se adauga sparanghelul iar cand acesta se inmoaie se adauga faina si se amesteca.Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se adauga supa si se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase timp de 25 de min.Se adauga laptele si smantana si se mai lasa la fiert 5 min.

Se paseaza supa in blender ,se condimenteaza si se mai da un clocot,dupa ce se ia supa de pe foc se adauga putin unt topit.

Se serveste cu crutoane de paine!

POFTA BUNA!

    

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (8)

deyutzky 1

20.02.2014, 11:38

imi place

Sylvia 1

20.02.2014, 13:20

super

RoxanaIonela 1

20.02.2014, 15:23

Genul asta de supe l-am descoperit cand am inceput sa le dau micutilor mei sa pape.Mai am multe retete in genul!
Va multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]