Supa crema de dovleac

de Criss in Supe, 21 Noi 2012 | 15140 vizualizari

 

Desi nu ma omor dupa dovleacul copt, iar in placinte/prajituri nu-mi place deloc, am incercat supa crema de dovleac si mi-a placut foarte tare. Si desigur am s-o repet cat se poate de des in aceasta perioada cand se gaseste dovleac din plin. Reteta e foarte simpla, dietetica si mai ales foarte rapida.

 

INGREDIENTE

  • -1/2 dovleac (cam 700 g)
  • -2 cartofi
  • -1 ceapa
  • -1/2 ardei (pe care l-am scos si l-am aruncat dupa ce a fiert)
  • -1 catel usturoi
  • -sare, piper(data viitoare am sa pun si ghimbir, acum n-am avut)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Simplu de tot, se curata si se pun la fiert mai intai legumele, apoi dovleacul. Cand sunt gata, se strecoara, pastrand supa. Se mixeaza cu blenderul vertical, apoi se adauga supa. Se serveste cu crutoane de paine si cu smantana sau iaurt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]