Supa crema de conopida cu lapte de migdale

de Delicii Sanatoase in Supe, 3 Sep 2013 | 4404 vizualizari

 

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida.
Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida
  • o ceapa alba
  • un cartof
  • aprox. 100 gr telina radacina
  • aprox. 2 cani lapte de migdale
  • sare roz de himalaya (dupa gust)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • piper (dupa gust)
  • coriandru macinat (dupa gust)
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu lapte de migdale:

Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.

Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.

Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.

Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.

Cu drag,

Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu lapte de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]