Rapida si plina de vitamine!
Toate legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Fasolea verde si broccoli le aveam in congelator, puse de mine :) Se pun toate la fiert in 3 l de apa cu sare (broccoli mai la final).
Pieptul de pui se taie cubulete, se da intr-un clocot, apoi se fierbe separat cu putina sare si piper.
Cand legumele sunt fierte se strecoara si se mixeaza cu blenderul, apoi se adauga untul si din zeama in care au fiert, amestecand pana se obtine o crema de consistenta dorita. Se pune smantana si se aseaza oala pe foc. Se adauga cubuletele de pui si fideaua maruntita si se lasa sa dea un clocot. Se potriveste de sare si piper, daca mai e cazul.
1
Se poate pune si patrunjel verde tocat fin, la final.
2
Se pun legumele preferate.
3
In smantana se pot adauga 1-2 galbenusuri de ou, apoi se amesteca in supa.
4
Se serveste cu crutoane.