Sufleu in portocala

de lilik in Dulciuri, 20 Mai 2011 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale(folosim sucul numai de la 2)
  • 1 lingura de amidon
  • 1 ou
  • 50 gr zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu in portocala:

Taiem capacele portocalelor si le scobim fara a rupe coaja.

Stoarcem sucul de la 2 portocale si il trecem prin sita de ceai.

Batem galbenusul cu zaharul,apoi adaugam amidonul,amestecam ,apoi punem sucul de portocala.

Punem pe foc amestecand mereu pana se ingroasa,apoi lasam la racit.

Batem albusul spuma tare(ca pt bezea) si il adaugam la crema rece.

Cu aceasta compozitie umplem portocalele 3/4 apoi dam la cuptor la 150° timp de 15-20 de minute,apoi lasam sa se racoreasca.

Decoram cu coaja de portocala si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu in portocala" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca si portocale