Sufleu de pui cu legume

de Miha in Pui, 25 Iul 2010 | 16239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • amestec de legume ( porumb, fasole verde, brocolli, ardei gras rosu, morcov)
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 200 g smantana
  • 50 g cascaval
  • sare si boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de pui cu legume:

Untul se topeste intr-un vas la foc mic. Se da deoparte, se adauga faina si se amesteca energic. Se desface cu lapte si se pune din nou pe foc si se fierbe pana se ingroasa putin. Adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si smantana. SE lasa la racit. Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitie.

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune intr-o tava unsa cu putin unt. Acoperim cu un strat de legume si asezonam cu sare si boia de ardei.

Turnam deasupra compozitia cu oua si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste

Se serveste cald

TIPS-URI

1

parere personala: cred ca in compozitia de oua ar fi mers putin marar verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de vara