Sufleu de fasole verde

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2009 | 11031 vizualizari

 

reteta am gasit-o pe net..din pacate nu mai stiu pe ce blog...oricum multumesc celei ce a postat!
e super bun sufleul!

 

INGREDIENTE

5 oua,jumatate pahar lapte,3 cepe,3-4 linguri de faina,800 gr fasole,2 rosii,o lingurita bicarbonat de sodiu,branza rasa,condimente,sare,un pic de unt (pentru uns tava),un pic de ulei (3-4 linguri).
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole verde:

Se curata fasole bine, se spala, se fierbe apoi se lasa la scurs .
Separat intr-o tigaie calim pentru 1-2 minute ceapa taiata fideluta. Adaugam rosiile taiate felii si lasam un pic sa se rumeneasca, adaugam cate un pic de apa cat sa se inmoaie bine ceapa si rosiile, dupa care stingem focul.

Intr-un castron batem albusurile spuma si adaugam galbenusurile batute, iar in alt castron se amesteca bine faina cu laptele si branza.

Peste compozitia de faina, lapte si branza punem albusurile batute spuma si amestecate cu galbenusuri.

Adaugam ceapa si rosiile calite, la urma fasolea fiarta si tocata nu prea marunt.
Ungem tava cu unt si tapetam cu un pic de faina si la cuptor pentru circa 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ionix 1

17.11.2009, 14:48

vreau si yo o portie

Lau 1

01.12.2011, 15:02

bun

adasev12 1

01.12.2011, 15:18

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca gratinata de cartofi