Sufleu de conopida

de lira in Mancaruri de legume, 8 Mai 2011 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mai mica
  • 200 g sunca, salam (ce aveti prin frigider)
  • 150 g parmezan
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 lingura faina
  • parunjel verde
  • sare
  • piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala, se desprinde in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare.

Ouale se bat impreuna cu faina, se condimenteaza, dupa care adaugam smantana si patrunjelul. Daca vi se pare ca nu este suficient de fluida compozitia, mai puteti adauga cateva linguri de lapte. Dupa ce compozitia s-a omogenizam adaugam sunca patratele si parmezanul. O parte din parmezan se pastreaza pentru a fi presarat deasupra.

Conopida fiarta se pune intr-un vas termorezistent, adaugam compozitia de oua peste si dam la cuptor.

Lasam sufleul cam jumatate de ora la cuptor, dupa care il scoatem, presaram parmezan ras deasupra si, optional, putem orna cu felii de rosii, dupa care mai dam la cuptor sa se rumeneasca putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă la cuptor