Sufleu de ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 26 Noi 2010 | 8302 vizualizari

 

Aceasta reteta o dedic tuturor celor care se declara dependenti de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • 1 cana smantana
  • 1 cana zahar tos
  • 250 g ciocolata rasa
  • 4 oua separate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ciocolata:

In primul rand batem albusurile spuma.

Apoi punem smantana intr-o cratita si adaugam sucul si coaja de portocala. Le lasam sa dea in clocot. Noi amestecam in timpul acesta compozitia. Dupa ce a dat in clocot, dam cratita la o parte de pe foc si adaugam ciocolata rasa. Amestecam bine, pana se topeste ciocolata.Adaugam apoi zaharul si mai amestecam putin. Integram in compozitie galbenusurile. Adaugam apoi albusurile batute spuma si amestecam usor. Turnam in forme si punem la congelator pana in momentul in care vrem sa coacem sufleurile – poate sta la congelator si cateva zile.Sufleul il bagam in cuptor direct din congelator. Coacem timp de 20 de minute la 180°C. Yammy!!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

15.12.2010, 23:30

poti sa le incerci draga Ionix, nu ai cum sa dai gres!

divainbucatarie 1

15.12.2010, 23:31

Multumesc MoliCook!

gaby_duceag 1

15.12.2010, 23:32

sunt la favorite .desi..zic ca nu mai fac..zic ca nu mai mananc.........
.......

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]