Sufleu de branza

de Merisor in Dulciuri, 4 Feb 2014 | 4758 vizualizari

 

Am salivat la reteta postata de Suprem si iata ca am prestat-o si eu.
Este un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr crema de branza cu smantana de la Delaco
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • coaja rasa de la o portocala
  • 30 gr unt pentru uns formele
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4-5 linguri peltea de gutui pentru glazurat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Punem crema de branza intr-un bol.

Separam albusurile de galbenusuri.

Punem galbenusurile peste crema de branza, adaugam putina sare si omogenizam.

Radem cojile de la cate o portocala si cate o lamaie si adaugam o parte din razatura peste branza.

O mica parte o pastram pentru ornat.

Batem albusurile spuma cu putina sare, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat.

Amestecam usor bezeaua formata in crema de branza.

Ungem formele de sufleu cu putin unt si le umplem 3/4 cu compozitia rezultata.

Le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

Eu am servit cu putina peltea de gutui si am fost foarte incantata de aroma si gust!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alivenci cu Ceva fin de la Delaco