Sufle de fasole verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole verde
  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper, boia
  • cimbru
  • marar
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de fasole verde:

Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se mixeaza ouale, se adauga smantana, apoi pesmetul, condimentele, cimbru uscat si mararul tocat. Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se formeaza straturi de fasole peste care se toarna din compozitia de oua. Se presara desupra cascaval ras. Se da la cuptor pana cand se rumeneste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (2)

danygospodina 1

23.06.2009, 05:54

Chiar nu stiam de modul asta de a prepara pastai ! 10 furculite.

ala_oancea 1

02.07.2009, 16:27

Multumesc Dany !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai invelite in bacon